Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hinchapelotas (311719) - amanatidis de setubal (439640) » 726893037: T75/J3/V

Liga 726893037 Información oficial sobre el partido 726893037 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.188 (5701)

Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido 1 - 5 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
0 - 1 Rubén León (10')
0 - 2 Èric Clos (32')
0 - 3 Plutarco Navarro Soto (35')
0 - 4 Pierre Maraver (80')
0 - 5 Antoine Lebatteux (81')
David Aragonés (91') 1 - 5
Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido 1 - 5 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido 0 - 3 amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hinchapelotas

Goles Goles

  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): David Aragonés va marcar al minut 91 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Serge Berckemeyer va ser clau en la jugada d'atac de Hinchapelotas al minut 11, quan ell mateix va fer una passada brutal a Per Gripenin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Serge Berckemeyer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

amanatidis de setubal

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de amanatidis. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Rubén León xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Èric Clos va augmentar l'avantatge de amanatidis a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, amanatidis va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Plutarco Navarro Soto.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Plutarco Navarro Soto estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pierre Maraver va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 80.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Antoine Lebatteux de amanatidis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Èric Clos de amanatidis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 15 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pierre Maraver, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pierre Maraver va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Amador Borella de amanatidis va fallar un penal al minut 52, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Pierre Maraver va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Niko Sundvall va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Samuele Lucarelli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre Maraver de amanatidis es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.