Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinteño del Arco F. C. (435755) - yungayun (800652) » 726892939: T75/J6/V

Liga 726892939 Información oficial sobre el partido 726892939 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.186 (5699)

Pinteño del Arco F. C. Alineación oficial del equipo 'Pinteño del Arco F. C.' en el partido 1 - 0 yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido
Momke Lyncker (62') 1 - 0
Pinteño del Arco F. C. Alineación oficial del equipo 'Pinteño del Arco F. C.' en el partido 1 - 0 yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinteño del Arco F. C. Alineación oficial del equipo 'Pinteño del Arco F. C.' en el partido 1 - 0 yungayun Alineación oficial del equipo 'yungayun' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinteño del Arco F. C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): Momke Lyncker va donar a Pinteño un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): Mart van der Lijn hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Giovanni Laus havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 73 minuts de joc, Baldo Felisi semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

yungayun

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): yungayun van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Servando Sáez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de yungayun va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Servando Sáez va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de yungayun, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Lluís Pallarols va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lars Kronenberg no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Zabalo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.