Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Papagayo FC (437374) - Siento Quinse (1335066) » 726892833: T75/J8/V

Liga 726892833 Información oficial sobre el partido 726892833 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.184 (5697)

Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido 1 - 2 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
Wally Matagolai (34') 1 - 0
1 - 1 Rudolf Jaśkiewicz (52')
1 - 2 Jérémie Jumeau (54')
Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido 1 - 2 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido 3 - 0 Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papagayo FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Wally Matagolai, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Papagayo va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Asbjørn Stavland va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Malo Pérez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Wally Matagolai per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kobe Arijs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Asbjørn Stavland del Papagayo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Asbjørn Stavland va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Wally Matagolai va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Nicolescu.

Siento Quinse

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rudolf Jaśkiewicz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Siento eren letals, i Jérémie Jumeau va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Siento van sortir al contraatac al minut 17, però Atte Salonen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Víctor Tamayo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Siento va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Atte Salonen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jérémie Jumeau no va ser aprofitada per en Krystian Baetsen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Siento va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Benny Stolberg, però el porter rival va fer una gran aturada.