Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estela Reynolds Fan Club (1456021) - Elda (1436548) » 726892715: T75/J5/V

Liga 726892715 Información oficial sobre el partido 726892715 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.182 (5695)

Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 2 - 2 Elda Alineación oficial del equipo 'Elda' en el partido
0 - 1 Ctirad Šebánek (17')
Hólmgeir Traustason (35') 1 - 1
1 - 2 Dominik Gęsiarz (38')
Hólmgeir Traustason (81') 2 - 2
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 2 - 2 Elda Alineación oficial del equipo 'Elda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 4 - 0 Elda Alineación oficial del equipo 'Elda' en el partido
Tiene mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Hólmgeir Traustason de pechotes va aconseguir igualar el partit al minut 35, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, pechotes aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Hólmgeir Traustason va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de pechotes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xevi Alemany, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Baldomero Loroño va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): pechotes va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Xevi Alemany va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Elda

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Elda va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Ctirad Šebánek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Elda agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dominik Gęsiarz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Adriano Ramon va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Antonio Ivanenko va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Turnu va ridiculitzar a en Gastone Di Cagno amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 José Antonio Ivanenko va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Diego Turnu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Loris Del Casale va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Dominik Gęsiarz de Elda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Turnu de Elda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ctirad Šebánek de Elda es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.