Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los_Mataos (802067) - S.D. Ibiza (778704) » 726891943: T75/J9/V

Liga 726891943 Información oficial sobre el partido 726891943 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.168 (5681)

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 1 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
Cyril Pousset (16') 1 - 0
Francesco Scagliarini (27') 2 - 0
Cyril Pousset (34') 3 - 0
3 - 1 Aurélien Maujean (76')
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 1 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 1 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
Tiene un resultado normal 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Cyril Pousset, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Los_Mataos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francesco Scagliarini va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Cyril Pousset va incrementar l'avantatge de Los_Mataos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Gottfried Ammeter es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cyril Pousset va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Los_Mataos ho intentava per la dreta per mitjà de René Frankenbach, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Francesco Scagliarini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de João Victor Gurkevicz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Antoni Fraixedes gairebé va marcar per a Los_Mataos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyril Pousset de Los_Mataos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

S.D. Ibiza

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Aurélien Maujean va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ibiza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Simon Kennedy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Werner Wedderburn van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Cyril Pousset a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Andre Mowatt de Ibiza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.