Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Ibiza (778704) - Los_Mataos (802067) » 726891930: T75/J6/V

Liga 726891930 Información oficial sobre el partido 726891930 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.168 (5681)

S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido 1 - 0 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
Aurélien Maujean (29') 1 - 0
S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido 1 - 0 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido 2 - 0 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Ibiza

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Ibiza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Aurélien Maujean va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Werner Wedderburn va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Francesco Scagliarini. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bence Miklya! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Aurélien Maujean va servir per deixar enrere el gegant Baltasar Sacedón al minut 63, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Los_Mataos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Los_Mataos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Roy Inclán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Los_Mataos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Francesco Scagliarini va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Francesco Scagliarini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Cyril Pousset va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Foncalada de Los_Mataos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.