Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los_Mataos (802067) - Malpartits F.C. (779097) » 726891927: T75/J5/V

Liga 726891927 Información oficial sobre el partido 726891927 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.168 (5681)

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 5 - 1 Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido
Joris Desmet (4') 1 - 0
Cyril Pousset (15') 2 - 0
2 - 1 Jorge Naranjo (32')
José De Nisco (33') 3 - 1
Roy Inclán (87') 4 - 1
Baltasar Sacedón (87') 5 - 1
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 5 - 1 Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 1 Malpartits F.C. Alineación oficial del equipo 'Malpartits F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Joris Desmet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Los_Mataos.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Los_Mataos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cyril Pousset des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José De Nisco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Los_Mataos va augmentar la diferència quan Roy Inclán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Roy Inclán va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 87 de joc. Baltasar Sacedón es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 5 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Los_Mataos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Francesco Scagliarini va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Cyril Pousset, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baltasar Sacedón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gottfried Ammeter de Los_Mataos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Malpartits F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Malpartits van mostrar una bona compenetració quan al minut 32 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jorge Naranjo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 29, quan un error defensiu va deixar Miguel Arranz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): 马 (Ma) 辉雄 (Huixiong) va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alcide Trequattrini no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Malpartits va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Hodei Rajoy no va poder controlar.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Mariusz Betański va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Alcide Trequattrini.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arkadiusz Witkoś de Malpartits amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.