Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amunt VCF (1416180) - E.D.Dr._Fleming (1582480) » 726891386: T75/J9/V

Liga 726891386 Información oficial sobre el partido 726891386 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.158 (5671)

Amunt VCF Alineación oficial del equipo 'Amunt VCF' en el partido 0 - 8 E.D.Dr._Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr._Fleming' en el partido
0 - 1 Adrián Martín de Armas (2')
0 - 2 Reginald Scott (10')
0 - 3 Gilbert Scheller (30')
0 - 4 Gilbert Scheller (31')
0 - 5 Guillermo Viscasillas (58')
0 - 6 Reginald Scott (75')
0 - 7 Reginald Scott (86')
0 - 8 Petteri Puolamäki (90')
Amunt VCF Alineación oficial del equipo 'Amunt VCF' en el partido 0 - 8 E.D.Dr._Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr._Fleming' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Amunt VCF Alineación oficial del equipo 'Amunt VCF' en el partido 0 - 4 E.D.Dr._Fleming Alineación oficial del equipo 'E.D.Dr._Fleming' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amunt VCF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): José María Marín Sánchez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Amunt que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Marín Sánchez de Amunt es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni González de Amunt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Alberto Maine de Amunt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Maine va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Amunt va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

E.D.Dr._Fleming

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Reginald Scott va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de E.D.Dr._Fleming, Adrián Martín de Armas, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Reginald Scott de E.D.Dr._Fleming va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 10. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al E.D.Dr._Fleming per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 30. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gilbert Scheller. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, una falta xutada per Gilbert Scheller va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a E.D.Dr._Fleming. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillermo Viscasillas de E.D.Dr._Fleming l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 58 de partit.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Reginald Scott va augmentar l'avantatge de E.D.Dr._Fleming a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, E.D.Dr._Fleming va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Reginald Scott, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Petteri Puolamäki va augmentar l'avantatge de E.D.Dr._Fleming a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 3 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Gilbert Scheller al minut 3.
  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amunt. La jugada d'estratègia del E.D.Dr._Fleming per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillermo Viscasillas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Guillermo Viscasillas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alejandro Gandarias, però la pilota va topar amb el travesser.