Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - Leioazaleak F.T. (311399) » 726891320: T75/J7/V

Liga 726891320 Información oficial sobre el partido 726891320 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.157 (5670)

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 0 - 3 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
0 - 1 Kerman Barrenetxe (27')
0 - 2 Kerman Barrenetxe (55')
0 - 3 Koldobika Arzubiaga (77')
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 0 - 3 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 2 Leioazaleak F.T. Alineación oficial del equipo 'Leioazaleak F.T.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio García Sañudo de Comepollilas es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Vít Hauer de Comepollilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Leioazaleak F.T.

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Comepollilas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kerman Barrenetxe la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Leioazalea es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 27.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, Leioazalea va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kerman Barrenetxe.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Kerman Barrenetxe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 77 de joc. Koldobika Arzubiaga es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Josu Elortzagarai va entorpir al marcador d'en Kerman Barrenetxe per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Jokin Armendaritz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rémi Goeman va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Zunbeltz Olaetxea, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Leioazalea va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Markos Gaztelu després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rémi Goeman va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Mikeldi Aramburu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rémi Goeman, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Haritz Mujika de Leioazalea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zunbeltz Olaetxea de Leioazalea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.