Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - Vives Athletic (1367190) » 726891315: T75/J6/V

Liga 726891315 Información oficial sobre el partido 726891315 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.157 (5670)

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 0 - 3 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
0 - 1 Heinrich Eigenrauch (53')
0 - 2 Dane Powell (68')
0 - 3 Wulfram Justmann (70')
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 0 - 3 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 2 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Taaie van Groningen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Comepollilas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Comepollilas, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Anton Diman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Maciej Broniszkiewicz de Comepollilas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vives Athletic

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El contraatac de Athletic va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Heinrich Eigenrauch va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Granit Barraud la va rematar Dane Powell amb una magnífica volea que va fer pujar per a Athletic el 0 - 2.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Wulfram Justmann va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Golding ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Golding després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rémi Goeman va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Granit Barraud va intentar anar-se'n per velocitat al minut 77 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dane Powell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Radomír Nemčok de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.