Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Lannisters Returns (485755) - Isótopos de Springfield (990888) » 726891279: T75/J11/V

Liga 726891279 Información oficial sobre el partido 726891279 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.156 (5669)

FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 2 - 4 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
0 - 1 Mike Vettinger (3')
0 - 2 Felipe Carlos Lapuente Martínez (34')
0 - 3 Felipe Carlos Lapuente Martínez (41')
Cosme Corgomo (48') 1 - 3
Gailo Agindegi (90') 2 - 3
2 - 4 Felipe Carlos Lapuente Martínez (90')
FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 2 - 4 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 0 - 1 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lannisters Returns

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): Cosme Corgomo de Lannisters va demostrar les seves habilitats al minut 48 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Gailo Agindegi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lannisters va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olof Ahllind va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Andrii Obolonenko va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, João Simão Teixeira de Lannisters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Rathmann de Lannisters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mike Vettinger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Springfield va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Felipe Carlos Lapuente Martínez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Felipe Carlos Lapuente Martínez va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felipe Carlos Lapuente Martínez, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Willem van der Roest van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en João Simão Teixeira a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.