Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bambú Fc (117990) - C.F. Vilaboi (778024) » 726890924: T75/J6/V

Liga 726890924 Información oficial sobre el partido 726890924 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.150 (5663)

Bambú Fc Alineación oficial del equipo 'Bambú Fc' en el partido 2 - 3 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
Dan Căbulea (12') 1 - 0
Giovanni Fantozzi (17') 2 - 0
2 - 1 Éric Bellot (67')
2 - 2 Servando Pedrajas (76')
2 - 3 Frodo Schlittmaier (79')
Bambú Fc Alineación oficial del equipo 'Bambú Fc' en el partido 2 - 3 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bambú Fc Alineación oficial del equipo 'Bambú Fc' en el partido 0 - 1 C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bambú Fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Dan Căbulea va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Giovanni Fantozzi de Bambú es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bambú sortien al contraatac. La falta llançada per Giovanni Fantozzi va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Bambú va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Giovanni Fantozzi va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ambrose Mukuma de Bambú es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Éric Bellot de Vilaboi després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Dani Ros és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Servando Pedrajas perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Frodo Schlittmaier va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Éric Bellot va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gregory Malichi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 260 Minuto 16 (Ocasión de falta): El jugador visitant Dani Ros va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 16 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Vilaboi va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Gregory Malichi no va poder controlar.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Vilaboi va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 39, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Frodo Schlittmaier.
  • 250 Minuto 54 (Ocasión de falta): Després de 54 minuts, Dani Ros va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Julio Apraiz el va poder desviar a córner.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): El Vilaboi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 78 amb un llançament de falta perillós. En Dani Ros però, la va tirar centrada i amb poca potència.