Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ranas Descontentas (438624) - SE Europa (1458149) » 726890885: T75/J11/V

Liga 726890885 Información oficial sobre el partido 726890885 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.149 (5662)

Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 4 - 0 SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido
Valerian Hammermeister (11') 1 - 0
Ugo Maria Ambrosone (30') 2 - 0
Isak Gabrielsson (31') 3 - 0
Artur Kulbaka (39') 4 - 0
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 4 - 0 SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido 2 - 0 SE Europa Alineación oficial del equipo 'SE Europa' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Valerian Hammermeister era molt més ràpid que el defensa Sorin Zubaşcu. Al minut 11, el jugador de Descontentas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Pere Salon entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Descontentas, un peu providencial d'en Ugo Maria Ambrosone va situar el 2-0 al panell digital.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Descontentas i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 31 minuts de joc. Mentre en Isak Gabrielsson el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Artur Kulbaka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Loranc, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Descontentas ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Loranc, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Daniel Loranc gairebé va marcar per a Descontentas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Daniel Loranc era fer passades de llarga distància. Al minut 57 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Lionel Antoine però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Daniel Loranc es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

SE Europa

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Nafarroa Juarros al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Europa, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Sotiris Koutsoyiorgas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Europa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yordan Kúnchev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Europa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sorin Zubaşcu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Yordan Kúnchev de Europa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.