Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PIPITA (435602) - Las Ranas Descontentas (438624) » 726890865: T75/J6/V

Liga 726890865 Información oficial sobre el partido 726890865 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.149 (5662)

PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 1 - 4 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Alfredo Rey (23') 1 - 0
1 - 1 Isak Gabrielsson (28')
1 - 2 Artur Kulbaka (31')
1 - 3 Valerian Hammermeister (59')
1 - 4 Valerian Hammermeister (86')
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 1 - 4 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 0 - 6 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPITA

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfredo Rey, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PIPITA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfredo Rey, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco Jerez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Descontentas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Isak Gabrielsson aconseguint el 1 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Artur Kulbaka quedar desmarcat i marcar per a Descontentas al minut 31. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Valerian Hammermeister va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Valerian Hammermeister va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 2, tothom va saber perquè en Artur Kulbaka era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Isak Gabrielsson va estar a punt de posar per davant a Descontentas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Thomas Riedel va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pere Salon va intentar anar-se'n per velocitat al minut 53 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Descontentas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Salon s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salla Himmich de Descontentas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valter Koren.