Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Matrukitos (486661) - Lohača F.C (1432328) » 726890832: T75/J11/V

Liga 726890832 Información oficial sobre el partido 726890832 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.148 (5661)

R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 4 - 1 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
Víctor Gil García (19') 1 - 0
Arkadiusz Tumidajewicz (25') 2 - 0
Daniel Infante (27') 3 - 0
Víctor Gil García (51') 4 - 0
4 - 1 Seyit Keskintürk (89')
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 4 - 1 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 2 - 0 Lohača F.C Alineación oficial del equipo 'Lohača F.C' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Víctor Gil García, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Matrukitos es posava per davant!
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Matrukitos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arkadiusz Tumidajewicz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Matrukitos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Daniel Infante va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Víctor Gil García va incrementar l'avantatge de Matrukitos amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arkadiusz Tumidajewicz va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Javier Montejano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Daniel Infante de Matrukitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Artem Sukonkin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, David Reiniger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Montejano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artem Sukonkin de Matrukitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Víctor Gil García era fer passades de llarga distància. Al minut 82 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Arkadiusz Tumidajewicz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Nicolás Eransus va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lohača F.C

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Seyit Keskintürk va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Lohača va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Lohača van seguir progressant per la banda dreta. Pedro Naves va tenir la seva oportunitat al minut 26, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Lohača va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Stern Valentine.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Cirelluelo de Lohača es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.