Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Martinenc (1455838) - NAITO (1433370) » 726890636: T75/J5/V

Liga 726890636 Información oficial sobre el partido 726890636 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.145 (5658)

F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido 1 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Policarpio Millau (36') 1 - 0
F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido 1 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Martinenc Alineación oficial del equipo 'F.C. Martinenc' en el partido 2 - 0 NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Martinenc

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Policarpio Millau, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Lluís Baladrer va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Pastor Cadahía va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Montes va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Daniel Garitano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Pastor Cadahía va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Montes va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Policarpio Millau de Martinenc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Joan Lluís Baladrer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pastor Cadahía va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Policarpio Millau per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pastor Cadahía va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

NAITO

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Antonio Torres de NAITO va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Zygmunt Mytych al minut 3 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NAITO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zygmunt Mytych, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jorge Salazar Murillo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Zygmunt Mytych va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.