Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldita Roma (47524) - Lloros FC (1585815) » 726890590: T75/J7/V

Liga 726890590 Información oficial sobre el partido 726890590 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.144 (5657)

Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido 3 - 0 Lloros FC Alineación oficial del equipo 'Lloros FC' en el partido
Ion Chirnoagă (35') 1 - 0
Antonio Gerardo Stevanin (53') 2 - 0
Diego Pizarro (68') 3 - 0
Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido 3 - 0 Lloros FC Alineación oficial del equipo 'Lloros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maldita Roma Alineación oficial del equipo 'Maldita Roma' en el partido 2 - 0 Lloros FC Alineación oficial del equipo 'Lloros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldita Roma

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Romanos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Ion Chirnoagă va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Antonio Gerardo Stevanin va augmentar l'avantatge de Romanos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Rafael Viejo va pentinar un córner cap al segon pal que Diego Pizarro va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Viejo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Pizarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Juan Fominaya va sorprendre Abdessami Boutaleb amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Pizarro de Romanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Fominaya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Sello de Romanos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Gerardo Stevanin de Romanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lloros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime Santigosa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Lloros va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pedro Bazan va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Lloros, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jaime Santigosa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Jaime Santigosa de Lloros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.