Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tabuenca (307928) - NOTHINGAN CARA (1334129) » 726890436: T75/J10/V

Liga 726890436 Información oficial sobre el partido 726890436 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.141 (5654)

Tabuenca Alineación oficial del equipo 'Tabuenca' en el partido 1 - 1 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
Nobre João Vieira (33') 1 - 0
1 - 1 Yohan Le Coz (68')
Tabuenca Alineación oficial del equipo 'Tabuenca' en el partido 1 - 1 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tabuenca Alineación oficial del equipo 'Tabuenca' en el partido 0 - 2 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tabuenca

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nobre João Vieira de Tabuenca va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): En Miguel Carreira va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 9, però el porter visitant Milan Kojić el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nobre João Vieira de Tabuenca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tabuenca van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Carreira va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tabuenca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Free de Walque va sortir per sobre el travesser.

NOTHINGAN CARA

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tabuenca. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Yohan Le Coz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NOTHINGAN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Serafim Fonseca Carvalho va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Daniel Vindigni va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Quinton Deul de NOTHINGAN no va ser gol per ben poc.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ottmar Lennox va fer una jugada per la banda esquerra, però Fernando Daniel Vindigni va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yohan Le Coz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Serafim Fonseca Carvalho sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Serafim Fonseca Carvalho per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Habib Drioueche quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.