Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tritanes (799467) - Gunstar Heroes (1462389) » 726890419: T75/J6/V

Liga 726890419 Información oficial sobre el partido 726890419 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.141 (5654)

Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 0 - 6 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
0 - 1 Paul Weekes (12')
0 - 2 Benjam Glasberg (25')
0 - 3 Alberto 'El Ingeniero' Ureña (37')
0 - 4 Dino 'Saurio' Fernández Bautista (40')
0 - 5 Paul Weekes (44')
0 - 6 Dino 'Saurio' Fernández Bautista (58')
Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 0 - 6 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tritanes Alineación oficial del equipo 'Tritanes' en el partido 0 - 2 Gunstar Heroes Alineación oficial del equipo 'Gunstar Heroes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tritanes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tritanes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Reg Butcher, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tritanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Acerete va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Tritanes va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Constantí Argelich va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pál Szpevár de Tritanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gunstar Heroes

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Paul Weekes que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Henri-Edouard Bruno entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Heroes, un peu providencial d'en Benjam Glasberg va situar el 0-2 al panell digital.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Heroes va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dino 'Saurio' Fernández Bautista, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alberto 'El Ingeniero' Ureña que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dino 'Saurio' Fernández Bautista van servir per superar a l'últim defensor, en János Tasziló. Tot va acabar amb el 0 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Heroes cantant "Dino 'Saurio' Fernández Bautista selecció!"
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Heroes per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 44. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Paul Weekes. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Heroes l'avantatge per 0 - 6. Dino 'Saurio' Fernández Bautista en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Heroes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Konz Kreis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Carlo Naretto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Heroes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Alberto 'El Ingeniero' Ureña va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Christoph Wegscheider va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Vladan Franović va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 54, i va passar la pilota a Raúl 'Siuuuu' González Blanco, però aquest no va encertar a marcar.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Heroes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Sanjay Panigrahi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vladan Franović, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Raúl 'Siuuuu' González Blanco de Heroes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christoph Wegscheider de Heroes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.