Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

porrino team (1338132) - Sant Julià (992906) » 726890235: T75/J2/V

Liga 726890235 Información oficial sobre el partido 726890235 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.138 (5651)

porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 0 - 3 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
0 - 1 Francesc de Pau Daranas (11')
0 - 2 Luis Arrufat (24')
0 - 3 Óscar Carrandi (28')
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 0 - 3 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
porrino team Alineación oficial del equipo 'porrino team' en el partido 0 - 4 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

porrino team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de porrino, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Hipólito Novoneyra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Frédérick Guilleux de porrino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Robles Acuña de porrino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Efgenijus Žementauskas de porrino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sant Julià

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Francesc de Pau Daranas de SJ va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Luis Arrufat de SJ va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Óscar Carrandi, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Luis Arrufat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Villaragut. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesc de Pau Daranas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Arnbjörn Óskarsson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Iuhoş, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl Villaragut després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arnbjörn Óskarsson va poder desviar-lo a córner.