Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real_Madrid_CF (493054) - Bebe F.C. (118615) » 726889864: T75/J7/V

Liga 726889864 Información oficial sobre el partido 726889864 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.131 (5644)

Real_Madrid_CF Alineación oficial del equipo 'Real_Madrid_CF' en el partido 2 - 3 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
0 - 1 Carlos 'Púlpito' Raimundez (14')
0 - 2 Patrik Duus (18')
Marcos Agray (27') 1 - 2
1 - 3 Marcus Moskjær (28')
Paolo Del Bolgia (73') 2 - 3
Real_Madrid_CF Alineación oficial del equipo 'Real_Madrid_CF' en el partido 2 - 3 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real_Madrid_CF Alineación oficial del equipo 'Real_Madrid_CF' en el partido 5 - 1 Bebe F.C. Alineación oficial del equipo 'Bebe F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real_Madrid_CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): RMCF no perdien la fe, i al minut 27 del partit, Marcos Agray va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Paolo Del Bolgia va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Evgeniy Perevoznikov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): RMCF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antek Polewaczyk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Marcos Agray va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Paolo Del Bolgia quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Del Bolgia.

Bebe F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 14, en François Diepenveen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Carlos 'Púlpito' Raimundez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Kenneth Wilson la va convertir en gol amb un remat de cap en Patrik Duus tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marcus Moskjær de Bebe l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 28 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Carlos 'Púlpito' Raimundez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manuel Guzmán Bueno va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 49 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ivan Alberch va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Manuel Guzmán Bueno va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ivan Alberch que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.