Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nebreda FC (309910) - PICHI'S TEAM (794961) » 726889428: T75/J10/V

Liga 726889428 Información oficial sobre el partido 726889428 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.123 (5636)

Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 2 - 0 PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido
Vladimir Starovoitov (73') 1 - 0
Szymon Stawik (80') 2 - 0
Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 2 - 0 PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 3 - 0 PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nebreda FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Nebreda s'avançava al marcador al minut 73, després d'un rebot que va caçar en Vladimir Starovoitov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Szymon Stawik es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Andrei Pelecaci va poder marcar per a Nebreda en un servei de cantonada picat per en Fernando Calafat quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Nebreda va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Erik Kovács en un 1 contra 1 amb el porter Alonso Lloclla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Nebreda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Luis Huelgues va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): José Rupérez va enviar un xut des de 40 metres al minut 29, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vladimir Starovoitov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erik Kovács va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Nebreda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aybars Menderes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alonso Lloclla.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vladimir Starovoitov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Demetrio Mira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

PICHI'S TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Federico Micari, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): José Vidal Moragas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PICHIS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PICHIS, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Víctor Ceta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.