Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Berciana (437923) - Peset (435189) » 726889176: T75/J4/V

Liga 726889176 Información oficial sobre el partido 726889176 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.119 (5632)

S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido 3 - 2 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
0 - 1 Horst-Eberhard Fehn (5')
Julián Torres Losada (37') 1 - 1
Carlos Caballero Galán (49') 2 - 1
Raúl Lapeña Méndez (69') 3 - 1
3 - 2 Ramón Xavier Pacifico (77')
S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido 3 - 2 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D.Berciana Alineación oficial del equipo 'S.D.Berciana' en el partido 1 - 2 Peset Alineación oficial del equipo 'Peset' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,4 % 58,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.Berciana

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Julián Torres Losada s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 49 minuts, el tirador de faltes del S.D.Berciana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carlos Caballero Galán, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S.D.Berciana va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Lapeña Méndez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Julián Torres Losada quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Robles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Caballero Galán de S.D.Berciana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Peset

Goles Goles

  • 190 Minuto 5 (Gol de falta): Al 5 minuts, El Peset va fer el 0-1. En Horst-Eberhard Fehn va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Ramón Xavier Pacifico de Peset després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Ramón Xavier Pacifico va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gonzalo del Pino va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nèstor Forner va ridiculitzar a en Ted Blackmore amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ramón Xavier Pacifico quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Borysław Stecko de Peset va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.