Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - F.C. Ocata (1367508) » 726888476: T75/J10/V

Liga 726888476 Información oficial sobre el partido 726888476 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.106 (5619)

Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 3 - 0 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
Rusmir Kolčaković (33') 1 - 0
Rusmir Kolčaković (57') 2 - 0
Rusmir Kolčaković (65') 3 - 0
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 3 - 0 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 4 - 1 F.C. Ocata Alineación oficial del equipo 'F.C. Ocata' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Martin

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sporting contenien la respiració mentre en Rusmir Kolčaković s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Sporting va aconseguir el 2 - 0 quan Rusmir Kolčaković va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Sporting va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rusmir Kolčaković des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): En Alberto César Toppini va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 2, però el porter visitant Gerner Buron el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Huỳnh Cao Trí arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Alberto César Toppini del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gerner Buron al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando António Rodrigues Pedro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Rusmir Kolčaković es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Tutusaus de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tancredo Marchena de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Tutusaus de Sporting va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Ivo Kužel de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Ocata

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Rosado quasi marca en una jugada assajada de córner que Javier Ángel Gómez Ulla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gilberto Rubio Gómez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Juan Rosado de Ocata va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.