Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl Pizarrin (1416940) - C.F. Scum (799984) » 726888435: T75/J14/V

Liga 726888435 Información oficial sobre el partido 726888435 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.105 (5618)

Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 5 - 2 C.F. Scum Alineación oficial del equipo 'C.F. Scum' en el partido
Sayyed Abdulraheem Al-Jashmy (7') 1 - 0
Mikayıl Abdullayev (40') 2 - 0
Kristián Derzsi (42') 3 - 0
Roman Bęben (44') 4 - 0
4 - 1 Omar Orozco (55')
4 - 2 Frederik Jashari (56')
Mikayıl Abdullayev (65') 5 - 2
Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 5 - 2 C.F. Scum Alineación oficial del equipo 'C.F. Scum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Atl Pizarrin Alineación oficial del equipo 'Atl Pizarrin' en el partido 6 - 2 C.F. Scum Alineación oficial del equipo 'C.F. Scum' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl Pizarrin

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Scum. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sayyed Abdulraheem Al-Jashmy la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pizarrin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Mikayıl Abdullayev de Pizarrin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42 en Kristián Derzsi va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Pizarrin va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roman Bęben, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mikayıl Abdullayev va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pizarrin, al minut 65. El marcador va canviar a 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Devon Whittington al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jabir Fahad Al-Ghafry va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan Joselino Trigo de Pizarrin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

C.F. Scum

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de Scum van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Omar Orozco va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Frederik Jashari va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 56 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Paco Falco va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Félix Domingues, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Omar Orozco va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Ignacio Gorostorzu va marxar de Avelino Garaicorta en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Scum van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Patrik Marchena va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pedro Mariano Nogueira no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Frederik Jashari va deixar a Avelino Garaicorta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Gutiérrez Arce.