Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Baganes (1432211) - RECOA C.F. (309085) » 726888346: T75/J6/V

Liga 726888346 Información oficial sobre el partido 726888346 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.104 (5617)

Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 3 - 0 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
Bruno Wöllhaf (9') 1 - 0
Aleks Artyszuk (10') 2 - 0
Aleks Artyszuk (63') 3 - 0
Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 3 - 0 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido 2 - 1 RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Baganes

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bruno Wöllhaf, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Aleks Artyszuk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aleks Artyszuk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvatore Coriandoli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Aleks Artyszuk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Ramzi Quarmoun, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

RECOA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): RECOA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però Baraquiel Garrido Gómez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oskari Niemelä va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nikos Kozapalidis va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Jorge Irurtia va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Julio Vargas.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Baraquiel Garrido Gómez la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de RECOA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Rəvan Baxşəliyev va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.