Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montjuic C.H. (795738) - Can Falguera FC (797185) » 726888127: T75/J7/V

Liga 726888127 Información oficial sobre el partido 726888127 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.100 (5613)

Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 4 - 0 Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido
Mauricio De Dios (26') 1 - 0
Kaelo Khunwane (39') 2 - 0
José Gallego (69') 3 - 0
Manuel Soldevilla (75') 4 - 0
Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 4 - 0 Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido 2 - 1 Can Falguera FC Alineación oficial del equipo 'Can Falguera FC' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Montjuic s'avançava en el marcador després que en Mauricio De Dios xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Kaelo Khunwane va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Montjuic. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Gallego xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Alessandro Rao va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Soldevilla va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alessandro Rao per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Teles va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Teles al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Osvaldo Franceschi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Rao de Montjuic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Can Falguera FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Zoran Iljovski de Falguera, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Patrick Orelhomme quasi marca en una jugada assajada de córner que Hunter Metz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Frédeau Anné va fer una estirada espectacular al minut 56, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Zoran Iljovski.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 80 en Ndabeexinhle Machemko va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Frédeau Anné va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mičo Šušter es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otto Mattsson.