Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSKA Elcano (118450) - Vilassar (121531) » 726888012: T75/J7/V

Liga 726888012 Información oficial sobre el partido 726888012 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.98 (5611)

PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 2 - 4 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
Alberto Bueno (24') 1 - 0
1 - 1 Radosław Kopacki (28')
1 - 2 Matias Tittonen (66')
1 - 3 Matias Tittonen (72')
1 - 4 Matias Tittonen (82')
Joaquín Ibáñez (84') 2 - 4
PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 2 - 4 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSKA Elcano Alineación oficial del equipo 'PSKA Elcano' en el partido 2 - 1 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSKA Elcano

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vilassar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alberto Bueno la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Callelarga es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 24.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Callelarga va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joaquín Ibáñez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Al minut 11, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Jesús Español va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Juan Pedro Grasa va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): Albert Bagès va xutar una falta al minut 81 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Vilassar

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Radosław Kopacki de Vilassar va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Matias Tittonen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vilassar i marcant el 1 - 2.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Matias Tittonen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Matias Tittonen, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Daniel Amigo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vilassar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Radosław Kopacki, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Radosław Kopacki, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Radosław Kopacki va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evgeniy Ukhanov de Vilassar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.