Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unionistas de San Pedro (1433222) - Guinyu Force (778483) » 726888009: T75/J5/V

Liga 726888009 Información oficial sobre el partido 726888009 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.98 (5611)

Unionistas de San Pedro Alineación oficial del equipo 'Unionistas de San Pedro' en el partido 1 - 0 Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido
István Gerzson (30') 1 - 0
Unionistas de San Pedro Alineación oficial del equipo 'Unionistas de San Pedro' en el partido 1 - 0 Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unionistas de San Pedro Alineación oficial del equipo 'Unionistas de San Pedro' en el partido 2 - 0 Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas de San Pedro

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Unionistas, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de István Gerzson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Unionistas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Alberto Matos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 謝 (Xie) 康永 (Kangyong) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que István Gerzson, als 17 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Edgar Günter de Unionistas no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Unionistas ho intentava per la dreta per mitjà de 謝 (Xie) 康永 (Kangyong), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Bertalan Serfel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Xevi Moré va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 謝 (Xie) 康永 (Kangyong).

Guinyu Force

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 61, en un 1 contra 1 amb el porter, però Daniel Nervión va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Younous Zahid des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Gustavo Barcia de Mera de Guinyu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre Puig de Guinyu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.