Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solumbele (1431351) - Stars Of Fantasy (30597) » 726887806: T75/J11/V

Liga 726887806 Información oficial sobre el partido 726887806 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.94 (5607)

Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 5 - 2 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Grzegorz Siwierski (21') 1 - 0
Aki Oksi (29') 2 - 0
Dražen Perak (30') 3 - 0
3 - 1 Pepe Luis Pont (44')
Joan Nàcher (55') 4 - 1
Orgi Toleratxipi (64') 5 - 1
5 - 2 Juan Manuel Lapetra (75')
Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 5 - 2 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Solumbele Alineación oficial del equipo 'Solumbele' en el partido 5 - 2 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Tiene un resultado normal 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solumbele

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Grzegorz Siwierski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Solumbele es posava per davant!
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aki Oksi va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Solumbele. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Dražen Perak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Solumbele a 4 - 1. Joan Nàcher va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Orgi Toleratxipi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Borgo va marxar de Sergi Traguany en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Solumbele van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Joan Nàcher, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Dirk Münzinger de Solumbele gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dirk Münzinger, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Stars Of Fantasy

Goles Goles

  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Pepe Luis Pont va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Fantasy va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 2 quan Juan Manuel Lapetra va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Juan Laviña va fer una estirada espectacular al minut 40, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Luis Vicioso.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joan Salvador 'Satanás' Melis va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pepe Luis Pont aquest no va estar a l'altura.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Fantasy va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 44, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pepe Luis Pont.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Juan Manuel Lapetra completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Pedro 'El Elegido' Álava van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Orgi Toleratxipi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ricardo Amaro Bonito va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro 'El Elegido' Álava de Fantasy es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Luis Pont de Fantasy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pepe Luis Pont de Fantasy per doble groga al minut 77.