Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Kalambrazo (1333317) - Stars Of Fantasy (30597) » 726887789: T75/J6/V

Liga 726887789 Información oficial sobre el partido 726887789 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.94 (5607)

FC Kalambrazo Alineación oficial del equipo 'FC Kalambrazo' en el partido 3 - 3 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
0 - 1 Ricardo Amaro Bonito (22')
Lamberto Placidi (25') 1 - 1
1 - 2 Pedro 'El Elegido' Álava (48')
Knut Bowitz (59') 2 - 2
2 - 3 Joan Salvador 'Satanás' Melis (76')
Björn Gustavsson (81') 3 - 3
FC Kalambrazo Alineación oficial del equipo 'FC Kalambrazo' en el partido 3 - 3 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Kalambrazo Alineación oficial del equipo 'FC Kalambrazo' en el partido 3 - 2 Stars Of Fantasy Alineación oficial del equipo 'Stars Of Fantasy' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kalambrazo

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Lamberto Placidi s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Knut Bowitz igualava per Kalambrazo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Björn Gustavsson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Kalambrazo i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Kalambrazo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lamberto Placidi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Lamberto Placidi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kalambrazo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Stars Of Fantasy

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ricardo Amaro Bonito es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Passats 48 minuts de partit, Fantasy es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Pedro 'El Elegido' Álava es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Salvador 'Satanás' Melis va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Luis Vicioso quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Fantasy va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Luis Vicioso va quedar-se sol davant el porter Matteo Pani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gilberto Tormo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro 'El Elegido' Álava estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Valerio 'Terminator' Roade va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Joan Salvador 'Satanás' Melis, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Ricardo Amaro Bonito va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christiano 'Ronaldo' Faugues de Fantasy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.