Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gelicovi f.c. (1420127) - Detrás del último no corre nadie (439073) » 726887190: T75/J11/V

Liga 726887190 Información oficial sobre el partido 726887190 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.83 (5596)

Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 6 - 0 Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido
Ferdinando Pennisi (2') 1 - 0
Tomas Ziemba (24') 2 - 0
Kai Minckwitz (34') 3 - 0
Berelis Dinkevičius (40') 4 - 0
Stefan Živadinović (55') 5 - 0
Dominik Somogyi (73') 6 - 0
Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 6 - 0 Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 3 - 0 Detrás del último no corre nadie Alineación oficial del equipo 'Detrás del último no corre nadie' en el partido
Tiene bastante suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gelicovi f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ferdinando Pennisi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gelicovi es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gelicovi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomas Ziemba progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kai Minckwitz es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gelicovi va aconseguir el 4 - 0 quan Berelis Dinkevičius va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Tomas Ziemba va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gelicovi, Stefan Živadinović, que va marcar, sense saber com, el 5 - 0.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Hamoun Jangali va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Dominik Somogyi que, sense oposició, la va convertir en gol 6 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Tomas Ziemba, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Artur Morim va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Berelis Dinkevičius va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Dominik Somogyi de Gelicovi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ferdinando Pennisi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kai Minckwitz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fernando Miró Benítez, als 90 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hamoun Jangali.

Detrás del último no corre nadie

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Ziyad Ghenami va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Detrás, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Alexis Buriz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Marc Cunill de Detrás va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.