Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gelicovi f.c. (1420127) - Palleirans (988959) » 726887171: T75/J6/V

Liga 726887171 Información oficial sobre el partido 726887171 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.83 (5596)

Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 2 - 2 Palleirans Alineación oficial del equipo 'Palleirans' en el partido
Oleksii Kobza (5') 1 - 0
1 - 1 Luiz Vítor Gomes Costa (17')
1 - 2 Nikos Delphiniotis (37')
Berelis Dinkevičius (71') 2 - 2
Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 2 - 2 Palleirans Alineación oficial del equipo 'Palleirans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido 3 - 0 Palleirans Alineación oficial del equipo 'Palleirans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gelicovi f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Oleksii Kobza ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gelicovi es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gelicovi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Berelis Dinkevičius, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Berelis Dinkevičius va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Tibor Šodek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ferdinando Pennisi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gelicovi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Artur Morim va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Anxo 'O Muro' Pallas era fer passades de llarga distància. Al minut 53 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Kai Minckwitz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Gelicovi enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Oleksii Kobza tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomas Ziemba! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Gelicovi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Berelis Dinkevičius va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tibor Šodek.

Palleirans

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Palleirans van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan Luiz Vítor Gomes Costa va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nikos Delphiniotis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Luiz Vítor Gomes Costa al minut 89 semblava entrar, però Anxo 'O Muro' Pallas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.