Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Satisfaction C.F. (798997) - Reus cf (988152) » 726886933: T75/J3/V

Liga 726886933 Información oficial sobre el partido 726886933 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.79 (5592)

Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 2 - 3 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
Michael Theuma (31') 1 - 0
Gaitán Arteta (33') 2 - 0
2 - 1 Allejo Prudente (50')
2 - 2 Miho Pancirov (57')
2 - 3 Steffan Becker (61')
Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 2 - 3 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido 0 - 9 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Satisfaction C.F.

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Satis sempre confia amb les genialitats d'en Michael Theuma; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Satis i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Gaitán Arteta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Publio Cornelio Callejon arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rosalío Capela va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Antonio Ferraguti va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Satis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Publio Cornelio Callejon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Briac Troadec no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Reus cf

Goles Goles

  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): En Steffan Becker va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Allejo Prudente la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Miho Pancirov marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Reus va ser finalitzada des de l'esquerra per Steffan Becker al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Steffan Becker va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Reus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gustave Chevet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Relf Nold quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Steffan Becker, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Allejo Prudente, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Reus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Domingos Saraiva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.