Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Títol Pòstum (1368148) - pataboy (433853) » 726886849: T75/J10/V

Liga 726886849 Información oficial sobre el partido 726886849 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.77 (5590)

A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 2 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Humam Al Kaabai (30') 1 - 0
Andrei-Ciprian Tănăsoiu (33') 2 - 0
A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 2 - 0 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 2 - 2 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Títol Pòstum

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Humam Al Kaabai, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pòstum se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pòstum a 2 - 0. Andrei-Ciprian Tănăsoiu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Cristiano Stoll va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Humam Al Kaabai va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Luis Alberto Amat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Euloxio Benza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vilen Lapkovskiy rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Alberto Amat al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vilen Lapkovskiy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Humam Al Kaabai una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Luis Alberto Amat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Euloxio Benza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrei-Ciprian Tănăsoiu.

pataboy

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Suso Navarro l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): pataboy van seguir progressant per la banda dreta. Nofre Olcina va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pablo Puerto Collado la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de pataboy havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anselm Martra de pataboy es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anselm Martra va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que pataboy va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.