Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poder Industrial F.C. (117760) - HazardTeam (1371780) » 726886837: T75/J7/V

Liga 726886837 Información oficial sobre el partido 726886837 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.77 (5590)

Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 2 - 2 HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido
0 - 1 Manuel Mauri (10')
0 - 2 Roberto Fernández Mugartegui (23')
Henoc Sabadell (76') 1 - 2
Leo Eggenmüller (82') 2 - 2
Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 2 - 2 HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Poder Industrial F.C. Alineación oficial del equipo 'Poder Industrial F.C.' en el partido 2 - 1 HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,1 % 19,9 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Poder Industrial F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Henoc Sabadell trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 82, Leo Eggenmüller de Industrial empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Henoc Sabadell va disposar d'una bona oportunitat al minut 28, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Leo Eggenmüller no oblidarà el que li va passar durant el minut 73. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

HazardTeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Manuel Mauri que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Mauri va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roberto Fernández Mugartegui, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Kajetan Tetela quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kajetan Tetela. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Matías Dolz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Ivan Rosseland quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sabahattin Gülengöz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Pedro Egocheaga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. HazardTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ivan Rosseland, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ivan Rosseland va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.