Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Respect (438990) - NovoMarino (314072) » 726886810: T75/J14/V

Liga 726886810 Información oficial sobre el partido 726886810 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.76 (5589)

F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido 3 - 1 NovoMarino Alineación oficial del equipo 'NovoMarino' en el partido
Peter Kvarning (31') 1 - 0
1 - 1 Maurilio Cian (50')
Christian Saint-Melus (72') 2 - 1
Javier Dalmases (89') 3 - 1
F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido 3 - 1 NovoMarino Alineación oficial del equipo 'NovoMarino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido 2 - 0 NovoMarino Alineación oficial del equipo 'NovoMarino' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Respect

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Respect va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Peter Kvarning, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Christian Saint-Melus ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Respect es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Respect pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Dalmases va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Respect a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fernando Fideu va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Niklas Orava! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Dalmases va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Noel Bellés de Respect gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En İsmail Tamara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Respect per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Díaz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En İsmail Tamara del Respect ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

NovoMarino

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de NovMar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 50, Maurilio Cian va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NovMar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Demerval Ribeiro Ribas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Maurilio Cian va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): NovMar van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Demerval Ribeiro Ribas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.