Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playa Areas (31066) - Parecementira (1589257) » 726886139: T75/J14/V

Liga 726886139 Información oficial sobre el partido 726886139 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.64 (5577)

Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 2 - 0 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
Albino Insolia (40') 1 - 0
Albino Insolia (72') 2 - 0
Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 2 - 0 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido 1 - 2 Parecementira Alineación oficial del equipo 'Parecementira' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playa Areas

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Playa contenien la respiració mentre en Albino Insolia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Albino Insolia va incrementar l'avantatge de Playa amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Playa sortien al contraatac. La falta llançada per Albino Insolia va sortir força alta sense massa perill.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bronisław Pieczul va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Noël Baillou al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Pinares va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Parecementira

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Feriad Yassin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Feriad Yassin va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ilija Rašković, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Parecementira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Henrique Duarte Batista va quedar-se sol davant el porter Tawfiq Sbaii, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Orozco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ilija Rašković estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Feriad Yassin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ilyas Hetzer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Henrique Duarte Batista completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Feriad Yassin de Parecementira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ilyas Hetzer de Parecementira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.