Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiseira F.C. (1595807) - ValhallaTEAM (796568) » 726885773: T75/J7/V

Liga 726885773 Información oficial sobre el partido 726885773 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.58 (5571)

Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 3 - 2 ValhallaTEAM Alineación oficial del equipo 'ValhallaTEAM' en el partido
Luis Ángel Vergara (7') 1 - 0
1 - 1 Juan Manuel de Paula (12')
1 - 2 Leszek Biebrzycki (60')
Luis Ángel Vergara (71') 2 - 2
César Tamariz Rueda (74') 3 - 2
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 3 - 2 ValhallaTEAM Alineación oficial del equipo 'ValhallaTEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 6 - 1 ValhallaTEAM Alineación oficial del equipo 'ValhallaTEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Chiseira s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Luis Ángel Vergara per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Chiseira equilibrava la balança al minut 71. En Luis Ángel Vergara, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en César Tamariz Rueda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Chiseira.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Chiseira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niceto Brantega, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valerii Matseyko va estar a punt de sentenciar el partit al minut 11, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Niceto Brantega va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Valerii Matseyko va estar a punt de marcar al minut 63 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

ValhallaTEAM

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Manuel de Paula de ValhallaTEAM va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb 60 minuts jugats, Leszek Biebrzycki de ValhallaTEAM va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Magic Kamara que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stanislav Per de ValhallaTEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.