Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indomables FC (436023) - Merienda-Cena UD (1598375) » 726885754: T75/J2/V

Liga 726885754 Información oficial sobre el partido 726885754 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.58 (5571)

Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido 1 - 2 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Oğuz Can Köktay (28') 1 - 0
1 - 1 Alexandre Rotrou (88')
1 - 2 Hernán Pablo Canal (90')
Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido 1 - 2 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido 3 - 0 Merienda-Cena UD Alineación oficial del equipo 'Merienda-Cena UD' en el partido
Tiene mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indomables FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Oğuz Can Köktay, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Indomables es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Vlastimil Daniš arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rayco Cana Galindo va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tranquillo Lahr, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Rayco Cana Galindo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santsol Alduan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Narciso Umanes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Indomables ho intentava per la dreta per mitjà de Kevin Porter, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Narciso Umanes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Kevin Porter es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Indomables va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rayco Cana Galindo en un 1 contra 1 amb el porter Santsol Alduan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erdenne Heins de Indomables va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Erdenne Heins va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Merienda-Cena UD

Goles Goles

  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 88 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alexandre Rotrou.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Hernán Pablo Canal va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Merienda-Cena i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): William Regalado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Merienda-Cena que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Merienda-Cena va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Bence Királyvári va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.