Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duski United (1462947) - pa caixua vive (1415301) » 726885654: T75/J5/V

Liga 726885654 Información oficial sobre el partido 726885654 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.56 (5569)

Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 3 - 0 pa caixua vive Alineación oficial del equipo 'pa caixua vive' en el partido
Marciano Isorna (38') 1 - 0
César Filera (83') 2 - 0
Loris Minni (90') 3 - 0
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 3 - 0 pa caixua vive Alineación oficial del equipo 'pa caixua vive' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duski United Alineación oficial del equipo 'Duski United' en el partido 3 - 0 pa caixua vive Alineación oficial del equipo 'pa caixua vive' en el partido
Tiene un resultado normal 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duski United

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Duski Utd va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Marciano Isorna va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Duski Utd va aconseguir el 2 - 0 quan César Filera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Loris Minni va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Loris Minni de Duski Utd va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Miguel Buj es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en César Filera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Duski Utd.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Duski Utd va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marciano Isorna va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Parmenio Tique.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Duski Utd va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Marciano Isorna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 40 podia haver acabat en gol, però Parmenio Tique va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): César Filera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Parmenio Tique va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan César Filera de Duski Utd gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Varas de Duski Utd la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marciano Isorna.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quique Zubieta de Duski Utd amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pa caixua vive

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Josuè Domènech va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de caixua que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Liborio Peiteado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Josuè Domènech sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.