Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carolcasi (123406) - rubentorrero (490854) » 726885470: T75/J1/V

Liga 726885470 Información oficial sobre el partido 726885470 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.53 (5566)

carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 3 - 1 rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido
Yakiv Kaskov (15') 1 - 0
Felipe Iturbe Cano (26') 2 - 0
Ladislav Kročák (34') 3 - 0
3 - 1 Ignacio Vázquez (71')
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 3 - 1 rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
carolcasi Alineación oficial del equipo 'carolcasi' en el partido 3 - 0 rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carolcasi

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): carolcasi s'avançava al marcador al minut 15, després d'un rebot que va caçar en Yakiv Kaskov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de carolcasi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Felipe Iturbe Cano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Ladislav Kročák va incrementar l'avantatge de carolcasi amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): carolcasi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yakiv Kaskov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ladislav Kročák de carolcasi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Yakiv Kaskov que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 206 Minuto 67 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ladislav Kročák que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Yakiv Kaskov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Avelino Abrantes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Yakiv Kaskov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

rubentorrero

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de rubentorrero va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ignacio Vázquez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 68 minuts, el rubentorrero va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de rubentorrero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Cancelli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de rubentorrero va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bogdan Ciure, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.