Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Arrecife (311306) - Metalicos C.F. (1435750) » 726885159: T75/J7/V

Liga 726885159 Información oficial sobre el partido 726885159 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.47 (5560)

RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido 1 - 0 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
Wolf Brinckmann (31') 1 - 0
RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido 1 - 0 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Arrecife Alineación oficial del equipo 'RCD Arrecife' en el partido 1 - 1 Metalicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalicos C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Arrecife

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Wolf Brinckmann de Arrecife, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yves-Marie Stuyck, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Metalicos. La jugada d'estratègia del Arrecife per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francesc Arnau va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Enrique Vasallo de Arrecife va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yves-Marie Stuyck de Arrecife amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Metalicos C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mirosław Mojeścik va fer una magnífica centrada, però la rematada de Stephan Rollmann va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Chocopino va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.
  • 260 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Stephan Rollmann, al minut 80 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.