Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lodirreal (1455015) - Catalunya (31032) » 726884985: T75/J6/V

Liga 726884985 Información oficial sobre el partido 726884985 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.44 (5557)

Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 1 - 4 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Kurt Lupton (29') 1 - 0
1 - 1 José Leonardo Martelo (42')
1 - 2 Madan Banerjee (43')
1 - 3 Lazar Vuković (75')
1 - 4 Nikos Kapetanoglou (89')
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 1 - 4 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lodirreal Alineación oficial del equipo 'Lodirreal' en el partido 2 - 1 Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodirreal

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Kurt Lupton, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Lodirreal es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Noa Skorija arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 el Lodirreal va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giuseppe Belardinelli no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Kurt Lupton no s'ho podia creure.

Catalunya

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lodirreal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Leonardo Martelo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Catalunya es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 42.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Madan Banerjee sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 43 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Lazar Vuković de Catalunya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Catalunya va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nikos Kapetanoglou va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): José Leonardo Martelo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Boran Başkut va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Vermudo Brozadas quasi aconsegueix empatar per Catalunya al minut 35, però Boran Başkut va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Marten Eenhoorn al minut 58.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van sortir al contraatac al minut 78, però Lazar Vuković va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.