Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REPUBLIC OVIEDO (992104) - FORD FARLINE (776476) » 726884701: T75/J4/V

Liga 726884701 Información oficial sobre el partido 726884701 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.39 (5552)

REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 1 - 1 FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido
0 - 1 Darwin Yern (20')
侯 (Hou) 辉康 (Huikang) (62') 1 - 1
REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 1 - 1 FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 5 - 0 FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido
Es un cenizo 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): REPUBLIC equilibrava la balança al minut 62. En 侯 (Hou) 辉康 (Huikang), veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Amb 9 minuts disputats, Nicke Fyhrblom gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Agostino Fazari va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): REPUBLIC va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però 侯 (Hou) 辉康 (Huikang) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 侯 (Hou) 辉康 (Huikang) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En 侯 (Hou) 辉康 (Huikang) va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Michał Jucha va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Aidos Baytursunov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de REPUBLIC.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): REPUBLIC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jannis Lantrosch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Zarpas.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): REPUBLIC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan 侯 (Hou) 辉康 (Huikang) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

FORD FARLINE

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Darwin Yern donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Angelo Muñoz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Ramón Pita estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vicens Mayné, als 57 minuts, va fallar per ben poc.