Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riddickteam (490238) - Depredador Villarrobledo F.C. (125491) » 726884419: T75/J4/V

Liga 726884419 Información oficial sobre el partido 726884419 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.34 (5547)

Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 1 - 2 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
0 - 1 Godert Debruycker (43')
0 - 2 Robert Pi (86')
Aksel Jeppesen (89') 1 - 2
Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 1 - 2 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido 1 - 0 Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riddickteam

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els seguidors del Riddickteam van tornar a saltar d'alegria al minut 89. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Aksel Jeppesen que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Benxamín Agrafoxo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Daniel Santana rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Depredador Villarrobledo F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Godert Debruycker va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Depredador, al minut 43. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El Depredador era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Robert Pi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Daniel Santana no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Godert Debruycker estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Depredador va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Pacheco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Roni Markel de Depredador va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Roni Markel de Depredador es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.