Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ulubli_lodosa (435441) - Strangiato Team (993130) » 726884413: T75/J3/V

Liga 726884413 Información oficial sobre el partido 726884413 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.34 (5547)

ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido 3 - 2 Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido
0 - 1 Elvinas Daugininkas (2')
Daniel Freundt (15') 1 - 1
Salih Hmeedat (31') 2 - 1
2 - 2 Elvinas Daugininkas (47')
Salih Hmeedat (75') 3 - 2
ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido 3 - 2 Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ulubli_lodosa Alineación oficial del equipo 'ulubli_lodosa' en el partido 2 - 2 Strangiato Team Alineación oficial del equipo 'Strangiato Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ulubli_lodosa

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Daniel Freundt de ulubli_lodosa va aconseguir igualar el partit al minut 15, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador Salih Hmeedat de ulubli_lodosa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El ulubli_lodosa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Salih Hmeedat va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salih Hmeedat per poc que no incrementa el marcador al minut 36. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Toni Fano va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hlib Voynarovskiy.

Strangiato Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Elvinas Daugininkas de Strangiato va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Elvinas Daugininkas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Michael Olsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Michael Olsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Pietro Claudio Strino va marcar al minut 48 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Florin Drumea de Strangiato, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Strangiato va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vladimir Janošević va desviar el xut final de David Leonardo Cárdenas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Lambă de Strangiato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.