Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rojalons Revolution (1334328) - REAL TEAM (1368103) » 726884207: T75/J7/V

Liga 726884207 Información oficial sobre el partido 726884207 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.30 (5543)

Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 1 - 0 REAL TEAM Alineación oficial del equipo 'REAL TEAM' en el partido
Jordi Crivellé (73') 1 - 0
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 1 - 0 REAL TEAM Alineación oficial del equipo 'REAL TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido 4 - 0 REAL TEAM Alineación oficial del equipo 'REAL TEAM' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojalons Revolution

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jordi Crivellé, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Emilian Grabuś del Revolution ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arsenio Ventosa va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Daniel Roquerols arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Mathias Edelmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Revolution se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Juan Antonio Ludeña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jordi Crivellé va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Arsenio Ventosa de Revolution gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilian Grabuś.

REAL TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el REAL sortien al contraatac. La falta llançada per Jaso Myllykylä va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aram Casallachs, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Viktor Franken de REAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaso Myllykylä de REAL es va guanyar la targeta groga merescudament.