Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marinella princesa (1591246) - PRO CUATTRO (794900) » 726884161: T75/J9/V

Liga 726884161 Información oficial sobre el partido 726884161 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.29 (5542)

marinella princesa Alineación oficial del equipo 'marinella princesa' en el partido 1 - 0 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Rogerio Urtaza (71') 1 - 0
marinella princesa Alineación oficial del equipo 'marinella princesa' en el partido 1 - 0 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
marinella princesa Alineación oficial del equipo 'marinella princesa' en el partido 2 - 0 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marinella princesa

Goles Goles

  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 71 gràcies a la jugada de Rogerio Urtaza, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 刘 (Liu) 东宏 (Donghong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rogerio Urtaza va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Ludvik Mlekuž va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a marinella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Erno Maskonen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): marinella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rogerio Urtaza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ludvik Mlekuž.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zdeněk Převrátil va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): marinella per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Frédéric Payet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Enzo Morisano, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdeněk Převrátil de marinella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Corneliu Chirobocea.

PRO CUATTRO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Rudolf Krogh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CUATTRO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Janco Dorrestein, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.