Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Cetramsa (439896) - PRO CUATTRO (794900) » 726884139: T75/J4/V

Liga 726884139 Información oficial sobre el partido 726884139 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.29 (5542)

FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido 0 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
0 - 1 Sampo Paulamäki (5')
0 - 2 Jorge Chero (51')
FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido 0 - 2 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido 2 - 1 PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cetramsa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rivelino Pasco! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Rivelino Pasco va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan Patrick Rohringer des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Rivelino Pasco de Cetramsa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Sampo Paulamäki va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de CUATTRO i marcant el 0 - 1.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Jorge Chero de CUATTRO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Héctor Zapata, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Iago Adrián Mosquera va fer al minut 69 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Miquel Baylach, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Chero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sampo Paulamäki de CUATTRO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.